Sieraden algemeen

Onze winkel ligt vol met allerlei mooie sieraden, uitgevoerd in goud, zilver, titanium en zoetwaterparels (oorknoppen en colliers).

De gouden collectie bestaat uit diamantsieraden van Eclat en Bernstien. De sieraden van Eclat zijn mooi, strak vormgegeven en voorzien van kwaliteit diamant. De Berstein sieraden zijn iets verfijnder uitgevoerd en vaak gecombineerd met kleursteen.

Verder hebben wij gouden sieraden die wij naar eigen smaak hebben ingekocht. Het is dan ook een heel divers assortiment. En mocht u nog niets van uw gading kunnen vinden dan kan Jan Piet het in eigen atelier voor u vervaardigen.

De zilveren sieraden collectie is zeer divers. We voeren onder andere de merken Breuning, Bastian, Rosa di luca en Bellini.

Maar ook Zeeuwse knopen, oud Hollandse sieraden, medailons, zoetwater oorknoppen en colliers, Keltische knoopsieraden en nog veel meer.

U moet gewoon langskomen, het is te veel om op te noemen.

Ook voor kinderen hebben wij een uitgebreid assortiment.Als titanium sieradenmerk voeren we Boccia. Mooie sieraden voor een goede prijs en allergie vrij, dus een zorgeloos draagcomfort.De stalen sieraden collectie bestaat uit door ons zelf geselecteerde items. 

De geboorte van een kind is ook hele speciale gelegenheid. Daarom hebben wij in ons assortiment kinderbestek opgenomen en diverse verzilverde items om cadeau te doen bij een geboorte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spaarpotje, een fotolijstje of een rammelaar.   

Uiteraard kunt u uw batterijen en horlogebandjes ook bij ons laten vervangen.

Dus wanneer u in Renesse bent, kom dan dan eens langs in onze winkel aan de Lange Reke 22 en kijk uw ogen uit!

TIPS

– Laat uw sieraden, en zeker sieraden  waar diamanten in verwerkt zijn,  eenmaal per jaar controleren

– Heeft u vragen of wilt u bestellen, bel of  mail ons

– Voor meer informatie over Renesse,  surf naar www.renesseaanzee.nl